HK BEOSTAR

...pingvini sa Novog Beograda

Počeo sa radom novi sajt SHLS

Rate this item
(1 Vote)
Written by  | Published in: Ostalo

SHLS sajt hokej SrbijaNa internet adresi www.hockeyserbia.comod sada će javnosti biti dostupne sve najnovije informacije o aktivnostima koje obavlja Savez, kao i o svim hokejaškim dešavanjima koja se odvijaju u Srbiji, a organizuju se pod okriljem, uz učešće, ili u saradnji sa Savezom.

 

Na internet adresi www.hockeyserbia.comod sada će javnosti biti dostupne sve najnovije informacije o aktivnostima koje obavlja Savez, kao i o svim hokejaškim dešavanjima koja se odvijaju u Srbiji, a organizuju se pod okriljem, uz učešće, ili u saradnji sa Savezom.

Prateći već razvijeni servis obaveštavanja putem socijalnih mreža (FacebookTwitter), rekonstruisan sajt bi trebalo da doprinese kvalitetnijem informisanju javnosti o dešavanjima u hokeju na ledu u našoj zemlji.

Internet stranica SHLS-a aktivno će pratiti tekuće programe svih reprezentativnih selekcija (seniori, U20, U18), dešavanja u klupskim takmičenjima u različitim starosnim kategorijama, kao i turnire, kampove, seminare itd.


Sajt poseduje sistem za elektronsko vođenje i praćenje takmičenja u hokeju na ledu. Posetiocima će biti dostupan kalendar takmičenja, sastavi timova, rezultati utakmica, statistike igrača, golmana, klubova, liste strelaca, zapisnici sa utakmica, vesti i izveštaji, linkovi sa video snimcima mečeva, direktni prenosi utakmica (livescore) i još mnogo toga.

Takođe, jedna sekcija stranice posvećena je razvojnim programima Saveza, koji imaju za cilj promociju i afirmaciju hokeja na ledu kroz razvoj pionirskog, omladinskog, veteranskog i hokeja na ledu za žene, što su neki od prioritetnih zadataka Saveza definisanih u prethodnom periodu i jedan od osnovnih u vremenu koje dolazi.

Puštanje u rad zvanične internet stranice Saveza hokeja na ledu Srbije sastavni je deo obeležavanja 75. godišnjice prijema Kraljevine Jugoslavije u članstvo Međunarodne hokejaške federacije (IIHF). Prvog januara 1939. godine IIHF je kao svoju 26. članicu primio u punopravno članstvo tadašnju Kraljevinu Jugoslaviju, a nakon raspada nekadašnje države prepoznao je Srbiju kao njenog sukcesora.

Read 1625 times
Last modified on Tuesday, 25 March 2014 01:42