26. February 2014

Comments Off

Počeo sa radom novi sajt SHLS

www.hockeyserbia.com je sajt našeg Saveza , na kome će se od sledeće  sezone voditi on-line zapisnici sa prvenstvenih utakmica svih kategorija , kao i sve ostale informacijje vezane za igrače ,klubove , nacionalne selekcije  i ostalo …

Continue reading...

26. December 2013

Comments Off

POČINJE ZIMSKI RASPUST ,SREĆNI NOVOGODIŠNJI I BOŽIĆNI PRAZNICI!

Kao i svake godine ,za vreme zimskog raspusta ,novogodišnjih i božićnih praznika u “PINGVINU” su promenjeni termini slobodnog klizanja ! Svim našim članovima,roditeljima ,prijateljima kluba,klizačima …ŽELIMO SREĆNE NOVOGODIŠNJE I BOŽIĆNE PRAZNIKE !!!

Continue reading...

10. November 2013

Comments Off

POČEO TURNIR “TROFEJ GRADA BEOGRADA”

Rezultate turnira i trenutno ažurirane tabele možete pogledati OVDE

Continue reading...

8. November 2013

Comments Off

U NEDELJU 10.11. POČINJE TURNIR “TROFEJ GRADA BEOGRADA”

Na našem klizalištu “Pingvin”, u nedelju 10. i ponedeljak 11.novembra održaće se 6.izdanje turnira “Trofej grada Beograda” pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu . Na turniru učestvuju 4 najbolje ekipe iz Srbije .Program i rezultate možete pratiti direktno NA SLEDEĆOJ STRANI !

Continue reading...

15. September 2013

Comments Off

U PINGVINU POSTAVLJEN LED

U ponedeljak 16.09.2013.  konačno počinju treninzi “na ledu” . Treninzi će se održavat po rasporedu koji može da se vidi  osim na sajtu i na oglasnoj tabli kluba! Slobodno klizanje počinje u subotu 21.septembra , početak u 20:00 !

Continue reading...